… jeg spinner, og jeg spinner

Rokkene mine står ikke ubrukte så lenge av gangen – selv om jeg føler det blir litt lange pauser iblant. I sommer har jeg spunnet sokkegarn. Til venstre står en spole silke, i midten en spole shetlandsull, og til høyre en spole kid mohair. Jeg har farget fibrene med jacquard syrefarger.

Dette ble tvunnet sammen til 3-trådet garn. Jeg har strikket vrangbordene. Og det blir fint på pinner nr.3

På den ene rokken min spinner jeg lysegrønt merinogarn. Det vil si, det blir ikke bare lyselysegrønt. Det blir også gult og beige. Det skal bli to-trådet, litt tjukt og forhåpentligvis mykt og godt. Kanskje det tilslutt ender som et gladskjerf til en kald vinterhals.

På den andre rokken spinner jeg shetlandsull. Dette tror jeg kan bli fint til votter.

Førstkommende lørdag skal jeg sitte i gågata i Ringebu å spinne. Også tar jeg med en kasse med ferdig garn og en kasse med nyfargedet spinnefibre. Det er jo morsomt å vise fram hva en kan få til i rokken.

Vi sees vel? Si hei til meg hvis du kommer da. Det er alltid ekstra hyggelig å snakke med noen som har lest bloggen min, vet du.

(Dette bildet er fra i fjor sommer. Men jeg sitter antagligvis på samme plass, utenfor blomsterbutikken, nå førstkommende lørdag 1. august også).

3 tanker om “… jeg spinner, og jeg spinner

  1. sipusa

    Masse nydelig garn:-D og så silke da, det har jeg også lyst å spinne, så noen poser med tussah silke hvis jeg ikke husker feil, en av dem skal bli miiiin;-D neste gang jeg er oppe «i nord» LOL

  2. Vigdis

    Så mye fint å se…
    Gode farger du har i trådene dine – og godt går de sammen i garnet og.

    Jeg er forersten veldig fornøyd med den gamle vingen jeg kjøpte hos dere i sommer om du husker det (gammel vingetype til Louet S10 med kroker). Takk igjen for et veldig kjekt og givende besøk i butikken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *