Snøfokk

Her er det hvite garnet jeg spant i mars. Nyvasket og tørket. Jeg valgte å tvinne med den tynneste og hviteste av de to blanke rayontrådene jeg brukte på prøvene. Og lurer du på hva slags fiber jeg brukte? Det er en blanding av falkland, bluefaced leicester, merino, alpakka, bambus, angora, kid mohair, nepps, viskose, resirkulerte plastflasker (ja, du leste riktig. Det er det som også er i fleesjakka di.) Også er det agelina og silke og kemp. Tror jeg har husket det meste nå.
Og garnet blei da riktig lekkert synes jeg.

snoefokk2.JPG

2 tanker om “Snøfokk

  1. Bente

    Snofokkgarnet er lekkert. Tenk å ha eit plagg srtikka med litt tjukke strikkepinna, slik at variasjonen i garnet kom til sin rett, luftig og lett og samtidig varmt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *