…mange ting på en gang…

Lexi Boeger = Lillehammer i mai

Lillehammer i mai = galleri Zink

revolutionshow4

Lexi Boeger skal ha en utstilling på galleri Zink som holder til her i Lillehammer. Lexi Boeger er spinner. Utstillinga holder åpent fra 7. til 18 mai. Jeg håper mange spinnere og tekstilkunstnere finner veien til Lillehammer i den perioden.

SPINN-SPINN = Lillehammer

SPINN-SPINN = Bloggspinner

Bloggspinner… det er meg det :)

Men ikke nok med det. Lexi Boeger har invitert all verdens spinnere til å gi et bidrag til utstillingen. «All verdens spinnere», det betyr deg som spinner – og meg som spinner – . Vi skal spinne en bunt hver oss av det vi sjøl har lyst på å bidra med. Alle disse buntene skal sendes til henne innen 1.mars. Så setter Lexi garnet sammen som hun vil – og har det med til utstillinga i galleri Zink, Lillehammer. Dette kan du lese mer om her: Spinnvilt

revolutionshow2

I forbindelse med dette vil Spinn-spinn gi alle som deltar 10% avslag på kardeflak og farget løs fiber fra i dag til 15.februar. Da bør nemlig garnbunten du spinner sendes til USA. Skriv «Handspun Revolution» på bestillinga, så ordnes resten av seg selv.

Pluckyfluff = Camp Pluckyfluff

Camp Pluckyfluff  = Lillehammer i mai

Lillehammer = Spinnvilt

Starten til alt dette var at Spinnvilt inviterte Pluckyfluff / Lexi Boeger til ha en workshop hos Spinnvilt 8- og 9 mai. Det blir utrolig spennende, med ca 30 deltagere fra Norge, Sverige og Danmark. Da blir det to hele dager med spinning og sikkert mange kreative ideer.

Dette blir utrolig spennende…

3 tanker om “…mange ting på en gang…

  1. Bodil

    I dag sende eg mitt bidrag til Handspun revolution. Kjekt å få vera med på det, sjølv om bidraget frå meg ikkje er så spennande!

  2. Tilbaketråkk: Spinnerevolusjon og en liten del av noe riktig stort « strikkespinn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *