I mål + litt mer

Det er kanskje noen som har merket at jeg har vært litt fraværende de siste månedene. Alt har som oftest sin naturlige årsak. For i begynnelsen av november fikk jeg en rekke tepper på mitt arbeidsbord. Hr. Spinnvilt har vevd dem til en utstilling som åpnet sist lørdag, den 30.januar. Og jeg har festet innmari mange tråder, lagd oppheng osv. Det har vært en fin og spennende oppgave som jeg ble ferdig med i midten av forrige uke.

siste sting

endelig

Det var en del tråder som ble tredd i nåla og festet.

på vei til galleriet

Drøye to måneder (nesten tre ) etter det første teppet kom på mitt bord var det endelig tid for å frakte de ned til galleriet.

montering

Her foregår monteringa. Han stiller ut sammen med Anne Lise Johnsen på galleri Zink i Lillehammer.

Og endelig var det utstillingsåpning. Ja, jeg ser vi er alvorlige. Men det var bare helt fantastisk opplevelse fra morgen til kveld.

aapning

Her er et klipp fra lokalavisa med flere bilder og tekst

Og i dag, noen få dager etter utstillingsåpninga, reiste vi til Saksumdal og monterte et teppe som forhåpentligvis skal være til glede for elever og lærere på skolen i mange år framover. Det er selvfølgelig Eirik som har tegnet og vevd dette og.

Snertingdal skole

Heldige meg som får være med på dette. Men nå skal jeg på en ukes ferie… også håper jeg rokken, spinning, fiber og farger skal ha første prioritering i livet mitt i lang, lang tid framover. Jeg har savnet det alt sammen. Og det er forhåpentligvis et godt tegn.

2 tanker om “I mål + litt mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *