Jeg har landet + kveldsspinn for Lexi

Jeg har flydd en stor del av Norge på langs. Jeg har flydd over fjell over fjell og over fjellet bortenfor fjellet. Og etter noen dager fløy jeg tilbake.

fjelloverfjell fly sol tur hav og land flyfly

Det var en en superfin tur. Lyset – fargene – trærne – fjellene – menneskene. Det ble en fin overgang til fortsettelsen… For sånn er det alltid.

Etter en reise er det alltid godt å komme hjem til hverdagen. Nå har jeg utstyrt meg med rokken, fiber glitter og stas. Vi her i huset vil også delta på Handspun revolution. Mandag er siste frist for å få garnet med posten til USA. Og før den tid skal garnet spinnes, vaskes og tørkes.

snurr

gult og grønt

stille kveld

I kveld kom jeg godt i gang. Håper det blir mange sånne kvelder utover våren. Jeg har så mye jeg har lyst på å spinne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *