Har du sett maken?

Jeg skrev litt i et tidligere innlegg om Lexi Boeger sitt kunstprosjekt som skal vises i Lillehammer – Norge fra 7. – 18. mai 2010. Hun inviterte «alle verdens håndspinnere» til å delta i en del av prosjektet som skal vises på galleri Zink i nevnte tidsrom. Alt garnet hun fikk tilsendt skulle settes sammen til en stor hespe.

Dette er klipp fra en del av forarbeidet til det som skal skje i Lillehammer i mai 2010. Dette foregår på hennes hjemsted i California.

Kan du se garnet ditt? Jeg kan se mitt.

Men Lexi vet råd. …Fra den ene til den andre…

Og sånn gikk jo dagene…

Nå er det ikke så lenge til garnbunten kommer til Lillehammer. Lexi skal også holde spinnekurs her 8. og 9. mai. Gjett om jeg gleder meg? Dette blir det største spinnespennende som noen gang i historien har skjedd i Norge. Det kommer deltagere fra Sverige og Danmark i tillegg til norske spinnere. Skal du og være med?

Men først skal utstillinga monteres på galleriet. Fredag 7. mai kl 17.00 skal det skal være utstillingsåpning.  Og 8. mai skal kursrommene stå klare, like i nærheten av Spinnvilt sine lokaler. Bord, kardemaskiner og stoler skal på plass før alt er klart for alle kursdeltagerene.  Og vi må jo ha noe sosialt fellesskap i tillegg. Det blir muligheter til å utveksle spinneerfaringer, snakke om farger og fibre, rokker – store rokker små rokker, utveksling, karder, spoler og pipeåpninger uten at noen ser uforstående på deg. Vi kan snakke om lengden på ynglingshespetreet, flate eller buede håndkarder, kardemaskiner, bluefaced leicester og corriedale, og alle måtene vi etterbehandler garnet på da.. åhhh, dette blir herlig. Jiiipii.

Er du spinner og ikke skal på kurset, men bare se utstillinga?  Ta kontakt da. Jeg kan gjerne være veiviser i Lillehammer om det passer sånn. Og nye spinnevenner er det alltid hyggelig å treffe.

3 tanker om “Har du sett maken?

 1. ems:-)

  Jeg kunne også se ditt, men er litt usikker på om jeg greide å se mitt…
  Det skal bli artig å se det på ordentlig.

 2. Randi

  Herlig video:-) Leverte ikke noe jeg,men skal bli moro å se det «live» på Lillehammer…
  Gleder meg veldig jeg også,men kommer nok til å være som et spørsmålstegn en del av tiden..Leser en del for tiden,så nå har det hvertfall gått inn hva et balansert garn er og hva wpi virkelig betyr…thi..hi..
  Deilig dag & Klemmm Randi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *