Etter Camp Pluckyfluff

Ja, endelig kommer også mitt resultat etter Camp Pluckyfluff fram i lyset. Garnet ble liggende på bordet her i dagesvis. Men nå er det endelig vasket og fotografert. Jeg må bare innrømme at jeg ikke husker hva de forskjellige teknikkene het. Noe av garnet er jeg riktig så fornøyd med – og noe skjønner jeg ikke hva jeg har prøvd på engang.

IMG_1545 IMG_1547

IMG_1549 IMG_1548

Blonder,blomster og fjas

Her er det i alle fall litt blonder, blomster og fjas.

IMG_1552 IMG_1555

IMG_1557 IMG_1561

Vil du se min snegle? Det var spørsmålet flere spurte hverandre mens garnet ble produsert.

Snegler

vil_du_se

Sneglene var ikke helt enkle å få til, synes jeg. Men de skapte mye latter i forsamlingen, så de var i alle fall ekstra morsomme å spinne. Så sneglegarn blir det nok mer av seinere også.

Lexi forlot ikke huset vårt uten å sette spor etter seg. Det skjedde en ommøblering – bilder ble hektet ned fra veggen – og her er resultatet.

Lexis vegg

detalj

Tusen takk, Lexi. Garnet ble spunnet til meg, mens hun var her. Og det er fra serien Aura, det vakreste, vakre garnet jeg vet av. Monteringa skjedde i noen nattetimer av Lexi og Ola, mens jeg sov min dypeste søvn. Det var litt av en overraskelse å våkne til.

3 tanker om “Etter Camp Pluckyfluff

  1. Silja

    Så flotte snegler du fikk til! Mine ble bare iberiasnegler… dvaske fete sådan. Og for en morsom opplevelse å våkne til et sånt kundtverk på veggen!

  2. Marianne

    Jeg synes nå du er en del av Spinnvilt også da, så jeg tar med deg i samme slengen 😉 Jeg gleder meg til å leke meg med en dobbel rad, dette var absolutt noe for meg. Ikke at jeg er så vanskelig å overtale men 😉

    Det kunstverket ditt er jeg litt misunnelig på 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *