Det fins så mange farger…

… og det fins så mye ull.

… og det så morsomt å farge ulla.

Her er det fiber i mange forskjellige, og nydelige kvaliteter. Jeg gleder meg til å få det inn på rokken. Noe skal bli tynt garn og noe skal bli tykt garn. Men enda jeg så gjerne vil, er dette mer enn jeg kan bruke sjøl. Så om en uke, to eller tre, blir noe av ulla lagt ut til salgs på nettbutikken min SPINN-SPINN

Ting går ikke så fort. For i mellomtiden skal jeg fotografere, sette på merkelapper, legge det inn i nettbutikken og reise på miniferie. Og kanskje det blir tid til å spinne litt også. Eller kanskje jeg bytter litt på rekkefølgen… Det med å spinne nytt garn er jo fristende da.

5 tanker om “Det fins så mange farger…

 1. anne-berit gullbekkhei helle

  Kjære Tove. Det er så gøy og lærerikt å lese på bloggen din. Det gir meg slik lyst til både å farve,karde og spinne garn. Hver gang du er inne med noe nytt, blir det julaften her i huset. Så tusen takk for at du deler med oss. Har i dag vaska ull. Skal så prøve meg på farving så snart været blir godt. Spinner til seeene nattetimer, og det er SÅ gøy. Skal melde meg på kurs til høsten igjen, og gleder meg enormt til å lære flere spinneteknikker. Vi høres:)

 2. arnhild skatvedt

  hei!

  -så spennende en virksomhet du sysler med :) kommer tilbake på nettbutikken din, må bare myse på det du har for salg. Så flott å få se hva du sysler med, imponerende.

  : )

 3. Janicke

  Hei hei. Så inspirerende å se siden din! Tenk å kunne jobbe med fiber på heltid, da…for en drøm! Har også begynt å farge fiber, og man blir jo nesten litt bitt av basillen – det er kjempegøy å leke med farger!! Ta gjerne en tur i bloggen min og se om du vil! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *