Gaterokk

I begynnelsen av september møttes Lillehammer rokkeklubb til gaterokk. Vi var syv spinnere som satt oss godt til rette midt i gågata i Lillehammer.

Tilfedigvis var det samme lørdag som Lillehammer arrangerer «Gata er di». Så det var mange grupper som hadde stilt seg opp i gata. Hos oss var det mange som stoppet og stilte spørsmål.

Sally og Charlotte stilte med både rokker og håndteiner. Vi andre hadde rokker. Og jeg tror vi alle fikk spunnet en god del garn.  I dagene som fulgte fikk jeg mange kommentarer fra kjente – som jeg ikke så når de passerte. Så det var tydelig at vi ble lagt merke til. Vi var uheldige med været. Det var kaldt, og etter hvert ble det litt mer enn duskregn. Så vi måtte til slutt gi opp gatelivet. Men det var da morsomt så lenge det varte.

Og hva spant da jeg på? Jo, jeg hadde den store glede av å testspinne en rokk for Spinnvilt.

Det er en Ashford Country spinner. Hadde det ikke vært for det at jeg har to rokker til å spinne tjukt effektgarn på fra før – så hadde den stått på ønskelista mi. Den var nemlig veldig god å spinne på.

Den har en kjempespole. Her er det 0,5 kg garn på den. Og fortsatt er det mye plass igjen. Spolen jeg har tatt fram for å sammenligne størrelsen, er en vanlig Louetspole – og den er jo ganske stor den og.

Nå er det bare en drøy uke til neste treff i rokkeklubben – men da skal vi holde oss innendørs i vante omgivelser.

2 tanker om “Gaterokk

  1. ems:-)

    OOJJJ OJ -spennende spinnende -må visst ta en nærmere titt. Ha ei finfin spinnehelg. Vi skal ta opp de siste potetene mens alle mannfolka er borte på jakt:-)

  2. tove Innleggsforfatter

    Ja, dette var virkelig spennende spinnende. Ha en fin spinnehelg du og ems. Denne helga er det spinnekurs både lørdag og søndag. Det er morsomt å dele spinnegleden med flere. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *