Fargejakten fortsetter

Det blomstrer overalt i min lille hage. Det er så mange fine farger. Blomstene har likt seg bedre i dette sommerværet enn det jeg har gjort. En runde i hagen endte med en ny omgang med fiberfarging. Jeg ønsket meg gulfarger denne gangen – også litt rødt da.

img_2267.JPG img_2270.JPG img_2257.JPG img_2278.JPG img_2283.JPG img_2282.JPG img_2244.JPG img_2268.JPG

img_2265.JPG

img_2232.JPG img_2235.JPG

img_2287.JPG

3 tanker om “Fargejakten fortsetter

  1. berit

    Fantastiske farger. Bloggen din er en frodig inspirasjonskilde. Er glad jeg ble med på kurs. Dere fikk skikkelig fart på rokkefoten….For øyeblikket spinner jeg svart merinoull…!!! men gleder meg til å ta fatt på alle fargene i den andre posen…..Klem Berit

  2. tóve

    Jeg vet jo ikke hvordan garnet blir, Randi. Vi får se om det skjer noe neste uke. – Og jeg gleder meg til å se ditt fargerike garn, Berit. …du skulle hatt en blogg, vet du.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *