Morsommere enn bærtur

Det var sommer, det var ferie, det var regnvær. Jeg var på hytta med rokken min. Onsdagen gikk med til spinninga, og det gjorde de følgende dagene også. Det kan være rokk med regn, så jeg fikk spunnet mange bunter. Søndag var det nesten oppholdsvær. Hva med en biltur? Fjell over fjell over fjell kjørte vi før vi stoppet. Vi gikk en liten tur. Endelig ett regnfritt sted.

img_1901.JPG img_1903.JPG img_1924.JPG

Jeg ville ikke gå så langt. Men hva var det jeg fikk øye på? Der… og der… og der… .

img_2225.JPG

Fantastisk og uventet opplevelse for en spinner. Moskusull er bare heeelt nydelig. Hvor vi var? Rett bortenfor den moltemyra, vet du. Men pass deg for moskus, bjørn og ulv.

8 tanker om “Morsommere enn bærtur

 1. Gimpelise

  Takk for hyggeleg kommentar i bloggen min.
  Vart litt nysgjerrig på deg gimpa sjalet ditt eg.
  Du har ikkje eit bilete av det, så eg kan få sjå?
  Det er så vanskeleg å finne gimpa ting og oppskrifter her til lands, så eg suger til meg all informasjon som eg kjem over. *rødme*

  Korleis er moskusull sånn ang. varme?
  Stikker det garnet du spinner av det?
  Heldige du som har moltemyr. Da skulle eg ynskje at var her, for eg elskar molte. Men her har vi overflod av ville røde og gule bringebær og masse bjørnebær.

  Ha vidare ei fin helg. :)

 2. randi

  Der var du skikkelig heldig på flere måter.Moskusull er jo bare nudddelig. En nabo fant det på Lesjafjellet så jeg fikk kjenne.Like greit å ikke ha nærkontakt med de dyrene kanskje..:-)
  Deilig søndag til deg og klem

 3. Randi

  Nei så spennende det må ha vært!

  Du må være selve eksperten på spinne området, har jeg bestemmt meg for, etter å ha sjekket ut bloggen din! Wow, er mektig imponert! Kan du strikke med plastflaske garnet, eller kanskje veve? Rye..
  Jeg har en gammel rokk som jeg har tatt med meg fra Norge (bor i USA). Har aldri spunnet, men det kunne ha vært artig å prøvd. Har en mistanke om at den mangler en eller annen viktig del… Kanskje jeg sender deg et bilde av den på PM til deg, så kan du sjekke den ut og kanskje fortelle meg hva jeg trenger?

 4. Randi

  Du verden så skjønne ting man kan lage, har både rokk og karder, men har aldri prøvd de. Kanskje jeg må prøve, multemyr har jeg også i nærheten, men det er mindre moskus da. Fortsett å lage slike deilige ting. Hilsen Randi

 5. tóve

  Nå har jeg fått kommentarer fra tre forskjellige Randi – morsomt. Dere som har rokk må sette i gang og bruke den. Det er morsomt å spinne – og det er nesten som meditasjon.

 6. Kirsten Rasmussen

  hej Der skulle vel ikke være en mulighed for at du også har en opskrift på moskus uld . Jeg har garn men ingen opskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *