Synes du det er stille her på bloggen?

Jo da. Men jeg sitter ikke stille ved rokken min. Og ikke ved arbeidsbordet. Det er bare det at det noen ganger går sååå sakte. Og sitter jeg ved arbeidsbordet, så er det jo ikke noe å vise fram til andre.
Jeg spinner på den tredje bunten med tigerstripe – eller er det tagetesbed-garn?

ts-2007.JPG

Innimellom så renser jeg litt på den haugen med moskusull jeg høstet på moltemyra tidligere i sommer. – Også titter jeg bort på bordet med den fargerike spælsauulla og lurer på når jeg har tenkt å få tid til spinne sokkegarn av det? Noe som er sikkert er i alle fall at først skal jeg spinne dette:

dis-ts-07.JPG

Og dette:

ugly-ts-07.JPG

Og …
ts-07.JPG

Og alt er så morsomt…

4 tanker om “Synes du det er stille her på bloggen?

 1. Supernøtt

  Du spinner så mye lekkert garn, og det er artig å se at du lager garn med en dose humor (påskekyllinggarnet) også.

  Jeg har meldt meg på spinnekurs på Spinnvilt. Kanskje du blir min instruktør? Det håper jeg.

 2. tóve

  Takk for det. Det er fordi rokkene, fibrene og fargene og alt det spinnbare – og jeg liker hverandre.

  Jeg dukker alltid opp når det er spinnemorsomt på Spinnvilt. Jeg gleder meg. Velkommen skal du være.

 3. randi

  Nyyyyydelig…Fantastisk nydelig:-)
  Sommeren har vært så dårlig at jeg knapt husker hvordan blomster ser ut..thi..hi. Garnet du spinner har hvertfall mye høst i seg synes jeg.
  Deilig dag til deg.. klem Randi

 4. tóve

  Jeg vil ikke ha høst enda, Randi. Så nå i dag spinner jeg de fargerike fiberflakene som du ser på bildet over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *