HURRA! Jeg har lagd fargerom.

Endelig er jeg i mål. Dette har vært en mangeårig drøm.  Rommet er ca 1.60 x 2.40. Tidligere var dette et bad med badekar. Men etter at avleggerne flyttet hjemmenfra var det ikke så stort behov for to bad i kåken. (Hallo! Jeg har beholdt doen og en smal dusj så dere har litt bad her fortsatt) Og drømmen om eget fargerom ble bare større og større ettersom årene gikk.

Rommet inneholder alt jeg har ønsket. IMG_2570

 En stor vask med 2 kummer

IMG_2575

God plass til fargekjelen.

IMG_2583   IMG_2587

IMG_2579  IMG_2578

Her er det nok skapplass til farger i bokser og flasker. Det er hyller til pensler, rørepinner og radio. Det er benk til maling av fibre, og det er plass til mikrobølgeovnen jeg bruker til farginga. Det er plass til kjelene, bokser og kar.

IMG_2580  IMG_2577  IMG_2573  IMG_2574  IMG_2582  IMG_2585

Her kan jeg veie og blande fargestoff, jeg kan skylle og søle, dampe og koke. Er det noe som mangler? NEI!

IMG_2590

Jeg har allerede prøvd rommet. Dette var de første fargekjelene siden februar i fjor. Jeg er så glad. Alt virker som det skal. Unntatt meg selv da. Nå må jeg bare bli kvitt den elendige forkjølelsen jeg har slitt med de siste ukene, så jeg kan komme ordentlig i gang her inne.

Jeg har forresten bladd i mine gamle notatbøker. Det har gått litt sånn i rykk og napp med farginga de siste årene, minus 2012, som jeg ikke orket å bære tunge kjeler opp og ned etasjene her. Og sommeren var så kald at jeg ikke orket å farge ute i hagen, som jeg har gjort tidligere. Nesten 35 kg ull har jeg skrevet oppskrifter til – og farget. I tillegg kommer det jeg farget da jeg bodde på Losna. Det er jo ganske mye det da, mange, mange kjeler – og mere kommer det til å bli det de neste årene.

Hermed vil jeg erklære fargerommet som ferdig – og 2013 som det mest fargerike året i mitt liv. JIIIPPPPPIIIIIIIIIII

offesiell åpning

Og tusen takk til min kjære. Uten din hjelp hadde ikke drømmen blitt til virkelighet.

6 tanker om “HURRA! Jeg har lagd fargerom.

 1. Ine

  Så flott! Dette kan jeg bare drømme om…
  Og et fast rom fjerner jo alt styr med farging, når man slipper å rydde frem alt, og rydde bort alt.. :) gratulerer!

 2. Nina

  Gratulerer så mye med lekkert fargerom!

  Det er kjekt å ha slike rom en kan gjøre det en vil, og så etterpå lukke døren og så ser huset like ryddig ut.

  Jeg har også fargerom og der har jeg satt inn en luftavfukter. Bare tips, for det kan bli mye tørk og fuktig når en først setter i gang :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *