Hurra, jeg rakk det.

Genseren min er ferdig. Det er av garnet jeg spant i april. Genseren er stor – varm, god og supermyk. Den er spunnet av bluefaced leicester, alpakka, to forskjellige merinokvaliteter og krydret med litt silke. Alt blandet i kardemaskina og spunnet på min lille Louet S45 – Og den er sååå deilig.
Strikkemønsteret blei til etter noen prøvelapper. Det gikk veldig sakte å strikke den. Jeg synes det er mye morsommere å spinne enn å strikke. Nemlig. Tenk om jeg bare kunne surre garnet rundt meg, da hadde jeg sluppet dette med strikkinga. Men… heldige meg, jeg rakk å bli ferdig før jeg ga opp, og før vinteren kommer for fullt. Og det var jo målet.

img_2435.JPG

En tanke om “Hurra, jeg rakk det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *