Skjer-det-no-eller?

Jo da, det skjer mye. Hele tiden.

Jeg har ryddet spinnekroken min.

img_2812.JPG

… og jeg har spunnet ferdig en bunt med ullsilkerayonblanding – som venter på å bli farget. Den skal jeg skrive mere om seinere. Jeg skal også farge den hvite angorabunten som ligger i den lille kurven til høyre på bildet. img_2807.JPG
… og jeg har finrenset mesteparten av moskusfibrene mine. Det er en kjempejobb. Jeg har fortsatt en del igjen før jeg kan begynne å spinne. Jeg har tenkt å spinne et tynt og mykt garn av dette. img_2810.JPG

Jeg putter alle fiberrester, alltid, store og små opp i en eske som er merket Toves fibersuppe. Nå var eska blitt full – og kurven – og den andre eska. Nå var det på tide på å lage fibersuppa. Så en av de siste dagene før jul skjedde dette.

img_2593.JPG img_2594.JPG img_2814.JPG
Dette skal bli både tykt og klumpete. – Tror jeg – Jeg gleder meg til å begynne på det.

Og arbeidsbordet her på stua vår blir alltid fullt. Enda bordet er to meter langt, så forsvinner det under ull, angora og garn og bøker… Men jeg trives jo med det… så da så.

3 tanker om “Skjer-det-no-eller?

 1. Supernøtt

  Ryddig og produktiv – imponerende! Fibersuppa ser helt herlig ut. Akkurat hva doktoren har foreskrevet 😉

  Og jeg fikk kammer i posten på selveste juleaften. Kjapt levert! Så nå skal det gres!

 2. åse johanne

  jeg er dønn imponert, over garnet, interessen,bloggen, datakunnskapen, iveren, gløden… bla bla bla. så herlig at du har dette. det må da være en opptur midt i all elendigheten din? jeg må virkelig komme og se. og lære å farge og blande og kanskje prøve meg på håndteinen, det ville være noe å få litt mer kunnskap og erfaring. men det blir ikke denne elle rneste mnd. lykke til da, tove, jeg vil du skal snakke om dette en gang på soroppene:-)

 3. ems:-)

  Hei igjen. Jeg slutter meg til de andre og gleder meg til å se resultatet av årets fibersuppe. Det blir vel snart et begrep: Toves fibersuppe anno ….
  Og tusen takk for hyggelig kommentar i min helt ferske blogg.
  Et av barne mine mente du fortjente en ordentlig gratulasjon ettersom du er den aller første, antakelig også som har sett den?

  KLEM KLEM og riktig god helg.
  ems:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *