Bort med vinteren

… jeg vil ha fargene tilbake. Jeg er lei av lange mørke dager, vinter, enda mørkere ettermiddager og svarte, lange netter. Jeg vil ha farger, mange farger. Jeg vil ha de nå. Da er det godt å kunne lage sine egne når jeg ikke synes naturen selv orden opp for meg. Her har jeg farget ull fra bluefaced leicester, corridale, shetland og merino. Jeg gleder meg til å spinne. Men først vil jeg ha det liggende her på bordet noen dager. Må bare nyte synet av alle de herlige fargene. De gir meg fargeglede.

ts08_2890.JPG ts08_2897.JPG ts08_2886.JPG

ts08_2913.JPG

8 tanker om “Bort med vinteren

 1. Rhonna

  Oh, I’m soooo with you about the desire for light and color! It is one of the most difficult things to get accustomed to here. Of course, it doesn’t help that my spinning at the moment is also *grey.* These rovings look wonderful; what vibrant, lovely colors! And the blue and pinks look like sunsets . . .

 2. Karin Hørkilde Jensen

  Nej, hvor ser det bare godt ud med alle de smukke farver. Lad ENDELIG fibrene ligge fremme nogen dage, så du kan nyde synet! Jeg tager også nogen gange en sæk med op i stuen, så jeg kan se alle farverne – jeg glemmer nogen gange nogen af farvekombinationerne. Så bliver jeg så glad, når jeg «opdager» dem igen!
  Jeg er i fuld gang med at spinde af MIN seneste indfarvning – jeg skal nok sørge for at få taget et billede snart.
  Kærlig hilsen Karin

 3. Lilleduck

  Så utrolig flotte farger, hvilke dybde og varme. Kan du holde farge kurs? Vil lære dette, skal eksperimentere litt på egenhånd da, men du gir noe å strekke seg etter, disse var kjempeflotte!

 4. tóve

  Jeg synes jeg har fortsatt mye å lære sjøl. Det er ikke alltid jeg blir fornøyd med det jeg lager. Men det kommer seg. Morsomt er det lell, og glad blir jeg når andre og blir glade av fargene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *