Mer eller flere Rasta(fletter)

Jeg synes at garnbunten jeg har som månedens bilde i februar, på «butikken» min, var så morsom å spinne. Garnbunten bærer navnet 1476 RASTA(FLETTER). Det er jo et sted nær Lillestrøm som heter Rasta. Nå har stedet fått en garnbunt oppkalt etter seg. Den bunten trenger en følgesvenn. Her er RASTA 2 på rokken.
ts0208.JPG

Og etter litt mere spinning og en tøff etterbehandling så bør den ligne mere på storesøsteren:
rastats08_27531.JPG

Bunten er tjukk, klumpete, filta, frynsete… og herlig.

En tanke om “Mer eller flere Rasta(fletter)

 1. Edel Marie

  HERRRRRLIG!!!!!!!

  Gleder meg til å se dette på ordentlig, og tenk at i vinterferien skal jeg få lov til å sitte en hel dag på Galleri Lierne å spinne. Og det er faktisk på bursdagen min også så det må vel være en flott bursdagsgave.

  Ha en riktig fin spinneuke.
  KLÆM fra
  Edel Marie:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *