… side tohundreognittifire…

Nå har den endelig kommet. Den siste boka til Lexi Boeger ligger på bordet mitt. Jeg tror Lexie Boeger er den største håndspinneren i verden. Hun er bare 33 år gammel – men spinner som en drøm. Boka er bare fantastisk. Lekkert garn, illustrasjoner og fotografier. Og jeg er en smule stolt, for på s. 294 har hun med et bilde av mitt garn. Hun rakk ikke å lage noe ferdig produkt av det før stoffet til boka måtte leveres til forlaget, men hun hadde tenkt å strikke en lue. Det er julegarnet jeg lagde til jula 2007. BJELLEKLANG heter garnbunten.
Jeg forstår nesten ikke hvordan jeg skal finne på noe nytt etter å ha bladd i denne boka. Her sitter vi på hver vår side av havet og lager forskjellige ting, mye er allikevel så likt i prinsippet, men Lexi Boeger er unik.
Det tar nok ett par uker før den kommer til nettbutikken

Spinnvilt

Jeg kan godt bestille et eksemplar til deg og, hvis du vil. Ikke for mitt garn sin del, men for alle de enorme spinneideene du finner på hver eneste side.

ts08.JPG

ts08_2764.JPG

11 tanker om “… side tohundreognittifire…

 1. Karin Hørkilde Jensen

  Hej Tove.

  Det er UDELUKKENDE din skyld, at denne bog nu også er på vej til mig!!!!! Og jeg glæder mig HELT VILDT!!!!!
  Tak for en rigtig dejlig blog – det er vildt inspirerende at se alle dine smukke fibre og garner
  Kærlig hilsen Karin

 2. Birthe P

  Hej Tove!
  Tillykke med at dit garn er med i den super-spændende bog (som jeg købte sidste uge)! Den indeholder bare så mange inspirerende ideer og sjove teknikker – så nu skal der rigtig leges..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *