På rokken i dag

ts08februar.JPG

Det er shetlandulla som jeg farget for noen uker siden som er på rokken for tiden. Det går litt sakte med dette, for jeg spinner på flere rokker. Det vil si – jeg spinner ikke enda, men bare vaker rundt den andre rokken med diverse fiber og farger. Bordet fylles opp med alt jeg tror jeg skal bruke. Så tar jeg noe bort, og legger noe annet til. Sånn kan jeg gå i en halv evighet før jeg plutselig setter meg ned og spinner i vei.

I dag har jeg gledet meg over solstrålene som forbarmer seg over snøen i hagen. Ryggstøet på den glemte hagestolen titter fram fra snøen, og det drypper fra taket. Kanskje snøen har tenkt å smelte. Det er fortsatt 70 cm igjen, så sola har en stor jobb foran seg
ts081.JPG

ts08feb.JPG

Det er en fin tid vi går i møte. Lyse, lange, snøfrie dager. Å som jeg gleder meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *