Påsken som er (var)

Etter noen noen dager og netter, etter noen oppspiste appelsiner, etter lek med barnebarn, etter gode måltider så blei det også tid til fortsettelsen på påskegarnet.

Dramatikk ville jeg ha. Og etter 5 prøvespinninger med diverse fiber, farger og fanteri, fant jeg løsningen på hvordan årets påskegarn skulle bli. Den første tjukke tråden spant jeg for noen dager siden. I dag tvinna jeg vekselvis med en hvit, litt tjukk håndspunnet mohairtråd og en litt tynnere maskinspunnet rayon. Her la jeg inn ujevne partier med mye snurr og surr. Noen steder lot jeg mohairtråden tvinne rundt seg sjøl – så den står rett opp fra resten av garnet. Neste omgang brukte jeg en svart maskinspunnet rayon. Den tvinnet jeg noen ganger veldig tett og andre steder lot jeg den henge i buer. Og på den 4. og siste omgangen brukte jeg også den svarte rayontråden. Den binder det hele sammen som om de første trådene ligger inne i et nett.

Det er bare såvidt solen titter gjennom et flettverk av svarte streker. Jeg vet ikke om det er forurensing eller blyantstreker, men den hvite snøen er ikke helt borte. Sola skinner og det glitrer fortsatt i snøen.

2.omg på rokken 2.omg på rokken 2.omg på rokken 2.omg på rokken 2.omg på rokken 3 omg på rokken 3 omg på rokken 4 omg på rokken 4 omg på rokken

ferdig etter 4 omg på rokken

En tanke om “Påsken som er (var)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *