Sokkegarn og annet garn

Det går sakte men sikkert fremover med det jeg spinner, – eller strikker eller farger. Nå er det sokkegarnet som er ferdig. Garnet er tre-trådet. To av trådene er shetland og en er merino. Tror det er en god blanding. Passe tykt blei det og.

Shetland Shetland sokkegarn Shetland sokkegarn

Shetland sokkegarn Shetland sokkegarn Shetland sokkegarn

Og den bunten med rosarødefiolett corridale. Den er også vasket og helt ferdig. Corridale er forresten min favorittfiber for tiden. Garnet blir sååå luftig og mykt. Veldig forskjellig fra merino. Den er veldig fin sammen med den forrige corridalebunten jeg spant.

Corridale

2 tanker om “Sokkegarn og annet garn

  1. Birthe P

    Fint-fint sokkegarn! Farverne er meget smukke. Jeg er enig med dig i at i forhold til merino, som ofte kan virke lidt «dødt», er det dejligt at spinde andre fibre, f.eks. Corriedale, shetland eller BFL, som er blandt mine favoritter..
    – Birthe P

  2. Rhonna

    Jeg må bare si at jeg er enig med Birthe om sokkegarnet! Fargen til ferdig garnet ble mye mer jevnt (brun) enn jeg hadde forventet. Men nå er jeg skikkelig nysjerrig om hvordan sokkene kommer til å bli . . .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *