Dovrefjell

Det er søndag. Det er 6.april. Men det kan en ikke gjette hvis en ser ut av vinduet mitt. Det snør – og snør. Jeg kan ikke se snurten av en eneste krokus her.
Hagen min 6.april 2008

Men ved rokkene mine skjer det heldigvis noe mere positivt. Jeg har tatt fram en del fibre som kan egne seg til temaet «Dovrefjell». Det tørre gresset i midten er sennegress som jeg tok ut av skallene mine… Ellers så er det både spælsau og andre sauer her. Jeg fikk ikke bruk for alt jeg hadde funnet fram. Også fant jeg noen fine bambusfibre som egnet seg godt – enda det aldeles ikke har noe med Dovrefjell og gjøre, men det gir så fin effekt – som tåke, vind eller snø. fiberutvalg

Carex vesicaria spælsau moskus (qiviut) Spælsau neste Snø litt klumpete litt ekstrahjelp mmm her går det unna Vind bra
morsomt

2 tanker om “Dovrefjell

  1. tóve

    Rokken er en «babes bulky». Super til grovere enn grovt garn. Den er en tøffing som skrangler og går. Spolene/snellene er megastore.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *