Vår

Endelig! Se hva jeg fant i hagen i dag. Er det ikke vakkert?

Krokus

snoen forsvant snørester

Det er bare så vidt litt snø igjen i den lille hagen. Men på den andre siden av gjerdet er det fortsatt muligheter til å lage snøhule, for de som skulle ønske det.

Men jeg foretrekker å bli sittende her ved rokken.
ts08_3150.JPG ts08_3155-2.JPG

ts08_3165.JPG

Garnet er entrådet. Det er tykt, og det er veldig mykt. Det er merino, shetland, angelina og alpakka.

Når jeg spinner fra kardeflak bruker jeg tre forskjellige metoder på å ta fibrene. Noen ganger ruller jeg kardeflaket til en tjukk rull før jeg trekker den ut i en lang, lang pølse – tilslutt er den som et kardebånd. Andre ganger strimler jeg bare kardeflaket opp i smale remser og spinner direkte fra dem. Og her på den siste spolen min, har jeg brukt den tredje variasjoner. Jeg river av passe stykker, fra kortenden, som jeg spinnner fra.

ts08_3155.JPG ts08_3157.JPG ts08_3164-2.JPG

ts08_3164.JPG

Her har jeg blandet alpakka og pelssaueull og en god del andre fibre i kardemaskina. Jeg får litt vårlig følelse av å jobbe med denne tråden. Den ligner litt på hagen min akkurat nå. Ganske grå, med mange spennende farger som titter fram hvis en ser nøye etter. Litt kaos er det der også.
Nå kan jeg se framover på mange deilige, varme og fargerike måneder. Det er til å bli i godt humør av, det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *