Fargeglede

Nå har jeg hatt to herlige dager. Sola skinner, det er varmt og jeg stortrives. Jeg har brukt dagene til å farge fiber – alpakka, silke, corridale, wensleydale, nylon, mohair og merino og sikkert noe mere jeg ikke husker akkurat nå. farging.jpg

fargekjeler.JPG farger.JPG skylling.JPG
Fargerommet har jeg flyttet ut. Det er lettvint å skylle ulla med vann fra hageslangen. Og etterpå sitter jeg ved det blå bordet og nyter synet av tørkestativet med fiber som vaier i den varme vinden – og mohair som ligger på plenen. detblabordet.JPG

soldag.JPG

clematis.JPG russiske.JPG malva.JPG Og så ser jeg på blomstene som blomstrer og kjenner duften av kaprifol. kaprifol.JPG Alt er topp – måtte det vare i flere uker.

En tanke om “Fargeglede

  1. sipusa

    så nydelig:-D alle de fargene man blir glad bare av å se på bildet jo:-D

    og du, jeg skal ha rokk i september:-D
    kan ikke før, skal til undersøkelse for albuen min, nå er den helt håpløs…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *