Siste nytt

Hjelpes, vinteren kommer enten jeg liker det eller ikke. Vakkert er det jo, men allikevel da… Det var i går, 4. oktober, jeg tok bildet. Dette er fra hytta på fjellet. Men i dag er jeg hjemme – og snøen ligger langt nedover åssidene her i Lillehammer og.

vinteren kommer 4okt 08

Og her kommer endelig bildene som skulle være med på det forrige innlegget. Fibrene jeg skal hive meg over om ikke så lenge er bare så nydelig myke. Fargene er herlige. Nesten så jeg ikke kan vente, men mye annet skal foregå før jeg kommer så langt.
nyfarget09082.JPG

Garnet som henger til venstre er dorset horn. Skikkelige høstfarger ble det. Og nydelig å spinne var fibrene. Buntene til høyre er merino. Så mykt, så mykt. Blått som himmelen og grønt som graset…

nyvasket09081.JPG

Og her på arbeidsbordet mitt ligger mange deilige bunter. Her er både corridale, superwash merino, shetland, wensleydale og ull fra brown sheep.
sommeroghostgarn08.JPG

2 tanker om “Siste nytt

  1. Supernøtt

    Oj, bra jeg tittet innom bloggen din, ser nå at bilen ikke er skodd for tur til Lillehammer i morgen.

    Litt av en fiberhaug som venter på deg, gleder meg til å se hva du tryller ut av den :-)

  2. tóve

    Bildet var fra fjellet. Her snør det bare bittelitt nå. I morgen blir det 7 grader og sol, så du kan bare komme. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *