Kjerringa mot strømmen…

…  det er kanskje meg, det. Hvert år klager jeg på den lange, kalde vinteren. Ja, som oftest ønsker jeg at vinteren skal være over nesten før den har startet. Men hva skjer? Det er april. Alle reiser hjem fra påskefjellet. Det er vår. Snøen smelter hjemme – men jeg blir værende på fjellet.

snc3b8Jeg må balansere på stien. Snøen begynner å råtne, så jeg synker med snø til livet om jeg trør feil.

rokken

Det er her jeg blir sittende med rokkene mine til jeg har spunnet meg gjennom en kasse med ferdigkardet ull. For noen dager siden spant jeg grønt garn. I går var det blått garn. Og i dag har jeg spunnet brunt garn.

innespinne

brun

tidlig-morgen 2utsikt utsikt

En tanke om “Kjerringa mot strømmen…

  1. Anette

    Sukk!Skjønner deg godt. En dag skal jeg sitte på pappa sin hytte ved sjøen og gjøre det samme. Bare synd at den er rundt 200 mil unna…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *