Hva skal dette bli da?

Nå har jeg virkelig slått meg løs med alt det hvite. Jeg oppdaget at jeg har så mange spennende hvite og ubleika fibre, og når jeg legger de ved siden av hverandre så ser jeg at hvitt ikke bare er hvitt. Her ligger det mange forskjellige ulltyper, silke, viskose, rayon og bambus. Noen fibre er glatte og blanke, andre er matte og noen er glitrende. Jeg har også noen småklumper som jeg vil drysse over her og der.

img_1634.JPG

Her går alt gjennom kardemaskina.
img_1637.JPG

Og sånn så de ut etterpå.

img_1643.JPG

Fibrene må strekkes ut før de spinnes.

img_1649.JPG

img_1646.JPG

Nå er det klart til noen fine timer foran rokken. img_1651.JPG Tja, alt er jo ikke klart, for jeg har ikke helt bestemt meg for hva slags kvalitet jeg skal spinne på garnet. Så nå ligger alle disse deilige fibrene på arbeidsbordet mitt å prøver å friste meg. Skal det bli entrådet eller totrådet, skal det være tykt eller tynt?

En tanke om “Hva skal dette bli da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *