Stakan, garnet og gåsa

Livet her på fjellet er stille og rolig. En får tid til å se og høre de små tingene. Hver dag, omtrent på samme tid, rusler jeg ut for å ta bilde av stakan. Kanskje snøen tilslutt blir helt borte her og en dag.

12.april 09 180409 2504092

Jeg har jo spunnet noen bunter med garn.

hyttegarnGarnet er ikke ferdig, for jeg har enda ikke vasket det. Men legg merke til hespa som henger helt til høyre. Den er helt i ubalanse. Ikke vet jeg hva jeg tenkte på da jeg tvinna den. Men sånn vil ikke jeg ha garnet mitt. Siden det fortsatt ikke er vasket, var det enkelt å nøste det opp og sende det en gang til gjennom rokken.

noste

lite_tvinn meretvinn Her er før og etterbilder av den samme hespa. Til venstre ser en tydelig at garnet vrir seg. hadde jeg brukt det i et strikketøy, ville det og ha vridd seg. Til venstre henger garnet sånn som det ble etter en rask omgang til på rokken. Og jeg er fornøyd. Det tok bare en snau halvtime å fikse det hele.

Også har jeg har tatt noen skikkelig vårbilder. Du må kanskje se nøye på de, for det er ikke lett å få øye på det som skulle være motivet. Ingen tvil, det er VÅR.

1g

2g

3g

Denne dagen så jeg 8 store flokker med gjess som fløy mot nord. Jeg hørte flokkene lenge før jeg kunne se dem. Det er VÅR det.

1804092 220409 2504093

En tanke om “Stakan, garnet og gåsa

  1. Vigdis

    Livet på fjellet høres heeelt deilig ut…
    Og fine bilder av både snøsmelting og garn.
    Men lurer på en ting: Tvinna du rett og slett litt i andre retningen (tvinna det litt opp igjen) da du kjørte hespa gjennom rokken en gang til for å oppnå balanse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *